Почетак нове школске године и актуелне информације

Поштовани родитељи, драга децо!

Као што смо најавили пре пар дана, обавештавамо вас о почетку нове, школске 2021/2022. године! Сви се радујемо новим сусретима и заједничком раду!

Прваци

Пријем првака биће организован 31. августа, по следећем распореду:

  • од 17 часова окупљају се ученици I4 одељења, учитељице Јоване Стојсављевић и ученици I5 одељења, учитељице Весне Вукојичић
  • од 17.30 часова долазе ученици I2 одељења, учитеља Николе Цветковић и I3 одељења, учитељице Жељке Цветковић
  • од 18 часова долазе ученици I1 одељења, учитељице Бранкице Петровић

Прозивка и пријем наших најмлађих ученика обавиће се под салетлама, на дворишту школе. Након прозивања, прваци са својим учитељима одлазе у  учионице. Свима се додељени бесплатни уџбеници, од стране Града Новог Сада, који ће том приликом бити и подељени, као и поклони који их очекују.

Родитељи наших првака ће о свим појединостима бити обавештени од својих учитеља.

Срећно прваци и добро нам дошли!

Уџбеници

Подела бесплатних уџбеника, за ученике који су остварили то право,  биће организована 30. августа, у понедељак, у соби за пријем родитеља, у времену од 9 до 12 часова.

Уџбеници наручени преко књижаре, за ученике старијих разреда, деле се у уторак, 31. августа, у времену од 9 до 12 часова.

Ученици од II до IV разреда, наручене уџбенике добијају од својих учитеља, у договореном времену.

 

У школу полазимо у среду, 1. септембра! Часови трају 45 минута!

Преподневна смена почиње од 8 часова, за ученике I, III, V и VII разреда

Послеподневна смена почиње од 14 часова за ученике II, IV, VI и VIII разреда

Сатница звоњења биће постављена у уторак, 31. августа.

 

Обавештења

Обавештење 1.

На основу процене Тима за школе (Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа), наша општина налази се у „зеленој зони“ и не постоје препреке да у школу кренемо путем непосредног рада.

Евентуалне, наредне промене у организацији рада у школи, биће донешене искључиво одлуком овог Тима за школе, а о свему ћемо бити обавештени благовремено и на седмичном нивоу.

Обавештење 2.

На основу одлуке Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа која се односи на утврђени модел наставе за школе у одређеним јединицама локалне самоуправе и на одређене категорије ученика за почетак школске 2021/2022. године, одлучено је да ученици који припадају следећим категоријама не почињу са радом/наставом 1. септембра 2021. године:

  1. Ученици који болују од COVID-19 и код којих се сумња на COVID-19 у периоду који одреди ординирајући лекар у складу са Уредбом о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 и Стручно-методолошким упутством.
  2. Ученици који су блиски контакти SARS-CoV 2 позитивних особа које се налазе у карантину у кућним условима, до истека периода карантина, у складу са Уредбом и Стручно-методолошким упутством.

 

Све вас молимо за поштовање и примену свих мера заштите, како бисмо очували своје здравље и здравље других!

Свима желимо срећан и успешан почетак нове, школске године!