Угледна радионица и квиз у продуженом боравку ученика одељења II2

У понедељак, 9. децембра 2019. године,  у нашој школи одржана је Угледна радионица за родитеље, баке, деке и наставнике наше школе. Радионицу је организовала и водила учитељица у продуженом боравку ученика, Милена Јовић са ученицима II-2 одељења.

У уводном делу ученици су показали  своја умећа и вештине у певању и игрању уз песму „Дуње ранке“. Својим певањем и играњем ширили су весеље и радост што се видело на лицима наших гостију. Главни део је протекао у такмичарском духу. Ученици су се по групама такмичили у „Квизу знања“ који је обухватао питања и задатке из области српског језика, математике и света око нас. По завршетку квиза владало је одушевљење јер су ученици показали завидан ниво знања и усвојености градива  из свих области. Завршни део је протекао у веселој и радној атмосфери. Заједно са својим родитељима, бакама и декама ученици су правили цвет од шареног папира.

Наши гости су били веома расположени, спремни за сарадњу и успешни у изради цвета. По завршетку радионице добили смо само позитивне коментаре и обећање да ће се гости радо одазвати следећем позиву.