Шестаци посетили „Соко Штарк“ и Музеј илузија

      Ученици шестих разреда посетили су фабрику “Соко Штарк” и Музеј илузија, у пратњи својих наставница Марјане Урековић, Ксеније Илкић Шкулец, Милице Кнежевић, Даниеле Каришик и Радославе Петровић. Ово је био излет који је, по први пут, организован за примерне и одличне ученике, ученике који су својим залагањем то заслужили.

     Овом приликом посетили су фабрику “Соко Штарк” у Београду. Ученици су уласком у фабрику морали да испоштују одређена правила, како би могли да прођу кроз производњу, као и лабораторију. У лабораторији им је одржана мини радионица прављења тј. украшавања чоколаде по својој жељи. Током ове посете ученици су имали могућност да поставе многа питања и добију одговоре на све што их је занимало.

     Након посете фабрици обишли су и Музеј илузија и упознали се са физичким и оптичким феноменима. У Музеју су направили безброј фотографија и из њега изашли одушевљени.

     Овај излет био је веома користан и интересантан. Надамо се да ће и осталим ученицима  послужити као добар пример и мотивација за што бољи успех и примерно владање.