ОК „Војводина“

И ове сезоне ОК „Војводина“ НС семе наставља да промовише здрав живот, спорт, одбојку и свој клуб, кроз акцију „Играјмо заједно“. Прво, у низу, било је дружење са ученицима наше школе.

Одбојкаши актуелног првака државе, као и стручни штаб шампиона, посетили су нашу школу, у уторак, 24. октобра, 2017. године. Са ученицима нижих разреда провели су незаборавно време, разговарајући, дружећи се и наравно, играјући одбојку.

Након речи добродошлице, којима је госте поздравио наставник Слободан Велемир, присутнима су се обратили Тања Маровски, ПР клуба, а затим и Неџад Османкач, шеф стручног штаба, који је евоцирао своје одбојкашке успомене, везане за простор фискултурне сале наше школе.

Након тога, одбојкаши „Војводине“ су, заједно са малим ђацима, учествовали у такмичењу, после кога су најбољи појединци добили награде са мотивима ОК „Војводина“.

На крају, одбојкаши су позвали своје нове другаре да, у петак, 27. октобра, од 18 часова, заједно са родитељима дођу на СПЕНС и подрже их у утакмици против „Радничког“ из Крагујевца.