Обавештење о реализацији матурског фотографисања

Поштовани родитељи и ученици,

   Услед тренутних околности у којима смо се сви нашли, договорено и планирано фотографисање ученика завршног разреда није било могуће реализовати на уобичајени начин и у предвиђно време. У зависности од могућности за реализацију матурске вечери, а у сарадњи са нашим школским фотографом, проналазимо решења, како деца не би била ускраћена за успомену са завршетка основне школе.

   Уколико би било могуће организовање матурске вечери и свих њених садржаја, фотографисање портрета би се обавило у објекту школе, чим буде дозвољен улазак у њу. Наравно, уз поштовање свих прописа и мера које у датом тренутку буду на снази (улазак по дефинисаном распореду, у одређено време, максимално по два ученика итд). Са садржајем пакета и ценом сте већ раније били упознати у понуди.

   У случају да не буде реализације матурске вечери, пакет не би садржао снимак матурске вечери и фотографије са ње, па би и цена била нижа него у првом случају.

   У случају да, из објективних разлога, не буду постојали услови за фотографисање заједничке фотографије целог одељења, цена би била нешто нижа и од претходне.

   И још један предлог! Уколико мере не буду дозвољавале прављење познате фотографије целе генерације „са крова“, која је традиција у нашој школи, замолили бисмо ученике да нам пошаљу по једну своју, новију, фотографију, било ког типа (слободни портрет, селфи, са филтерима, без филтера…), како бисмо направили колаж фотографија свих ученика за корице алманаха (годишњака).

            Као и  до сада, остајемо отворени за све конструктивне предлоге и сугестије и уз наду да ћемо овај задатак сви успешно решити, срдачно вас поздрављамо!